HANZA MEDIA
DRAMA U DOMU LOVRENOVIH

VIDEO: SVJETSKA EKSKLUZIVA - SN U POSJEDU SNIMKE PROVALE U STAN DEJANA LOVRENA Pogledajte što se zaista dogodilo hrvatskom reprezentativcu!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 03. studeni 2017. 14:41

Loša vijest stigla je Dejanu Lovrenu u srijedu navečer za vrijeme utakmice s Mariborom. Lopovi su provalili u stan Lovrenova suigrača, Senegalca Sadija Manea te potom razbili i obližnja vrtna vrata u Lovrenovom domu u Liverpoolu. U stanu se u tim trenucima odvijala prava drama.

Lovrenova obitelj je u trenutku pokušaja provale bila u stanu, a lopove je preplašila susjeda koja je par sekundi nakon što su provalnici batovima demolirali vrata počela vikati na uljeze uz prijetnju da će pozvati policiju.

Sportske novosti su od engleskih kolega dobile video snimku na kojoj se vidi kako provalnici razbijaju staklo na vratima i žele ući u stan dok je unutra bila Lovrenova obitelj. Također, kolege su nam poslale i fotografiju na kojoj se vidi kako je sve izgledalo nakon napada.

SN

Policija je stigla do Lovrenovog stana u Allertonu oko 20 sati po lokalnom vremenu, 15 minuta nakon početka sraza na Anfieldu.

U lipnju ove godine Lovren je također bio žrtva provalnika, ali u svom zagrebačkom stanu.

Linker
20. travanj 2024 00:42