Screenshot
NOGOMET ILI TUČNJAVA?

VIDEO: TEK ŠTO JE LOPTA KRENULA S CENTRA BIVŠI DINAMOVAC MMA POTEZOM ZARADIO IZRAVNI CRVENI KARTON Bila je to luda utakmica s čak četiri isključenja

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. veljača 2020. 16:09

Četiri je godine Leonardo Sigali nosio dres Dinama. Bio je jedno vrijeme čak i dokapetan, imao je i kapetansku vrpcu oko ruke u pojedinim utakmicama. Nastupao je za Modre u 127 navrata, u kojima je zabio sedam pogodaka. Zanimljivo, u cijeloj karijeri na Maksimiru je zaradio samo jedan crveni karton. A sinoć po našem vremenu na naslovne strane argentinskih medija dospio je baš zbog jednog izravnog isključenja.

Naime, igrala se utakmica 19. kola argentinske Superlige, a Sigali je za svoj Racing Club dobio izravni crveni karton u 46. minuti, tek nakon što je lopta krenula s centra u drugom poluvremenu. Udarac kojeg je laktom plasirao u glavu suparničkog igrača iz momčadi Independiente, Fernandeza možda i nije bio namjeran, ali je svakako bio težak pa mu sudac Peron nije progledao kroz prste.

Bila je to utakmica koju je Racing na kraju dobio s 1:0, a u njoj su viđena čak četiri crvena kartona. Pobjednici su susret završili s devetoricom jer je prije Sigalija, u 40. minuti isključen Arias, a i gostima su na koncu nedostajala dva igrača. Za Independiente su tako bili isključeni Dominguez u 88. minuti te Romero duboko u sudačkoj nadoknadi.

Sigalijev Racing sada je peti na ljestvici argentinskog prvenstva, osam bodova udaljen od vodećeg Rivera.

Linker
18. travanj 2024 16:00