screnshot
NAJTEŽI DANI

VIDEO: TEŠKO BOLESNI SINIŠA MIHAJLOVIĆ SE SLOMIO PRED KAMERAMA U EMOTIVNOJ ISPOVIJESTI 'Oprostite što plačem...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. studeni 2019. 15:23

Trener Bologne Siniša Mihajlović održao je danas u klubu emotivnu konferenciju za novinare te javnost upoznao sa svojim zdravstvenim stanjem i teškim trenucima koje proživljava otkad je obolio od leukemije.

Mihajlović je prije desetak dana pušten iz bolnice nakon trećeg ciklusa kemoterapija, a danas je u potresnoj ispovijedi, u suzama, otkrio što mu se sve dogodilo otkad je ovoga ljeta saznao da ima tešku bolest.

"Teška četiri mjeseca su iza mene. Imao sam kemoterapije, ali sve sam prebordio s jakim karakterom. Od doktora sam dobivao veliku mentalnu snagu. Našao sam anđele čuvare da mi psihološki pomognu. Oni su najznačajniji i bit ću im zauvijek zahvalan", rekao je Mihajlović, pa zaplakao:

"Oprostite što plačem. Hvala svima koji su me podržali. Sve ono što sam vidio po stadionima i u svijetu nogometa učinilo je da se osjećam zaštićenim. Iznad svega, hvala navijačima Bologne koji su učinili da se osjećam kao brat, kao sin. Hvala cijelom klubu. Bilo je ovo vrlo teško razdoblje za mene. Najveća želja mi je bila da udahnem svjež zrak, ali nisam mogao. Ni u jednom trenutku se nisam osjećao kao heroj. Čovjek sam, snažnog karaktera, ali čovjek sa svim svojim slabostima. Želim poručiti svim ozbiljno bolesnim ljudima da nemaju zašto plašiti, da plaču i da pate. Ono što nikad ne smiju izgubiti je želja za životom".

S Mihajlovićem je u pratnji bio i talijanski doktor Michele Calvio koji je otkrio da liječenje dobro napreduje.

"Sve ide kako treba, ali morat ćemo voditi računa u budućem razdoblju, redovno obavljati kontrole, kako nešto ne bi krenulo po zlu", rekao je Calvio.

Mihajlović je u srpnju objavio da boluje od leukemije, ali je i pored toga vodio Bolognu na četiri utakmice u Serie A.

Linker
27. travanj 2024 00:53