FAYEZ NURELDINE Afp
NEUGODNO IZNENAĐENJE

VIDEO: Težak udarac za Cristiana Ronalda i hrvatskog trenera, ostali su bez još jednog trofeja

Al-Nassr je od 53. minute igrao s igračem više nakon što je branič Al Wehde dobio drugi žuti karton
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 24. travanj 2023. 23:05

Al-Nassr je sa 1:0 poražen od Al Wehde u polufinalu Kupa Saudijske Arabije, što znači da će se Cristiano Ronaldo u svojoj prvoj sezoni na Arapskom poluotoku za trofej boriti jedino u prvenstvu. Bio je to drugi poraz za Dinka Jeličića koji je privremeno preuzeo klupu seniorske momčadi nakon što je na ljeto došao iz zagrebačkog drugoligaša Kustošije kako bi vodio juniore.

Jedini pogodak na utakmici djelo je Jean-Davida Beauguela koji je u 23. minuti efektno zabio škaricama i doveo Al Wehdu u vodstvo.

POGODAK POGLEDAJTE OVDJE.

Al-Nassr je od 53. minute igrao s igračem više nakon što je Abdullah Al Hafith dobio drugi žuti karton. Činilo se da će Al Nassr predvođen Ronaldom na kraju doći ili do izjednačenja, a možda i do potpunog preokreta. No, koliko god opasni bili napadi Al-Nassra, mreža Al Wehde nije se zatresla niti jednom. Najbolju šansu imao je upravo Ronaldo u 83. minuti. Nakon ubačaja s lijeve strane, pucao je s vrha peterca, no prečka je spasila goste.

Al Wehda će se za trofej boriti protiv Al-Hilala koji je jednakim rezultatom (1:0) slavio protiv Al-Ittihada u drugom susretu polufinala.

Linker
08. svibanj 2024 08:53