Benjamin Pavard

 SCREENSHOT TWITTER
RASTANAK NA POMOLU

Video: Totalna drama u redovima Bayerna! Bijesna zvijezda napustila trening, nije želio reći niti jednu riječ

Španjolski AS tvrdi kako Chelsea i Atletico Madrid navodno pomno prate situciju
Piše: SNObjavljeno: 31. listopad 2022. 12:49

Osvajač Svjetskog prvenstva s Francuskom i jedna od zvijezdi Bayerna, Benjamin Pavard napravio je pravu scenu na treningu kojeg je iz protesta napusitio prije njegova završetka.

Naime, Pavard je frustriran minutažom koju dobiva u posljednje vrijeme što je podiglo napetosti između njega i kluba. Prema pisanju Floriana Pettenberga, Pavard je napustio posljednja dva treninga brzo i bez razgovora s bilo kime.

Paralelno s ovim prekidom odnosa, stoji i činjenica da mu ugovor istječe 2024. godine. Ako Bayern želi zadržati Pavarda, vjerojatno će htjeti započeti pregovore prije ljeta, ali za tako nešto još uvijek nema jasnih znakova.

Španjolski AS tvrdi kako Chelsea i Atletico Madrid pomno prate situciju. Pavard je još uvijek započeo 11 od Bayernovih 17 utakmica ove sezone, ali čini se da je izgubio zajamčeno mjesto u udarnom sastavu. Ipak, od posljednjih sedam utakmica u Bundesligi, Pavard je započeo samo tri susreta, a od posljednja tri u Ligi prvaka, Pavard je startao samo jednom protiv Viktorije Plzen.

Linker
08. svibanj 2024 07:17