SCREENSHOT Screenshot
NOVI PREKID

VIDEO Totalni kaos u zemlji koja je postala rob huligana: Nova divljanja na terenu i dimne bombe izazvali prekid

Nakon što je zbog bakljade dvaput došlo do prekida, nogometaši su odlučili da ne žele nastaviti
Piše: SNObjavljeno: 14. svibanj 2023. 16:13

Nastavljaju se problemi u nizozemskome nogometu. Nedjeljna utakmica između Ajaxa i domaćeg Groningena morala je biti prekinuta već u devetoj minuti zbog apsolutnog kaosa na stadionu Euroborg nakon divljanja navijača.

Publika je morala svjedočiti agresivnom bacanju baklji na travnjak, dok su se neki navijači uspjeli na silu i probiti na teren. Suci jednostavno nisu imali izbora te su prekinuli susret 32. kola nizozemske Eredivisie.

Do divljanja i bacanja dimnih bombi došlo je već u šestoj minuti, da bi tri minute kasnije - zbog domaćeg navijača koji je utrčao na travnjak s banerom na kojemu je tražio ostavku uprave - prekid bio neizbježan.

VIDEO DIVLJANJA POGLEDAJTE OVDJE.

Nakon dvadeset minuta suci su opet poslali igrače na teren, no nakon novog festivala baklji i dimnih bombi označili su kraj susreta. U ovome trenutku ne zna se hoće li se utakmica nastaviti ili će pobjeda od 3:0 za Ajax biti registrirana za zelenim stolom.

Spomenimo i da je spomenuti prekid već četvrti dvoboj ovoga vikenda koji je prisilno zaustavljen zbog divljanja navijača (Twente i NEC u petak, Volendam i Sparta te Utrecht i Waalwijk u subotu).

Linker
04. svibanj 2024 19:08