GLAVOM U GLAVU

VIDEO Trener Boltona izvrijeđao Ivana Klasnića: 'Bio je to potez glupana'

Ivan Klasnić u subotu je zaradio prvi izravan crveni karton u klupskoj karijeri nakon što je glavom u glavu udario braniča Norwich Cityja Marca Tierneyja...
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 18. rujan 2011. 15:34

Ivan Klasnić u subotu je zaradio prvi izravan crveni karton u klupskoj karijeri nakon što je glavom u glavu udario braniča Norwich Cityja Marca Tierneyja...

Dogodilo se to na Boltonovu Reebok stadionu u 45. minuti dvoboja petoga premierligaškog kola, koji je na kraju desetkovana momčad Owena Coylea izgubila 2-1. U trenutku nepromišljenosti hrvatskog napadača bilo je 2-0 za goste, te je Klasnić svojim činom oslabio izglede domaćeg sastava, koji je nakon uvodne pobjede vezao četiri poraza, za preokretom.



szólj hozzá: Bol 1-2 Nor

Trener je nakon utakmice otvoreno priznao da ga je 31-godišnji hrvatski tenisač razočarao:

- Bio je to potez glupana. Klasnić bi morao znati da nasloniti glavu na čelo suparnika znači isključenje iz igre - rekao je Coyle.

Vjerojatno bi trener bio manje oštar kada bi znao da je Klasnić dobio prvi izravan crveni karton u 14-godišnjoj profesionalnoj klupskoj karijeri. Nikad ranije nije nastupajući za bivše klubove u 1. i 2. Bundesligi, Le Championnatu, nacionalnim kup-natjecanjima i europskim kupovima, kao ni u u nastupima za Wandererse, isključenje zaradio izravno.

Štoviše samo je dva puta u karijeri morao u svlačionicu prije vremena zbog drugoga žutog kartona. Prošle sezone dogodilo mu se to u osmome premierligaškom kolu protiv Stoke Cityja, a prvi put davnog 27. rujna 2005. godine kada je s Werderom nastupao u atenskom dvoboju Lige prvaka protiv Panathinaikosa.

Linker
26. lipanj 2024 12:33