Trener Rafael Soriano je fizički nasrnuo na pomoćnu sutkinju

 SCREENSHOT TWITTER
TRENUTAK LUDILA

VIDEO: Trener glavom udario pomoćnu sutkinju, pa bijesan zaključio: ‘Laže zato jer je žena‘

Rafael Soriano nije bio zadovoljan sudačkom odlukom pa je svoj bijes iskalio na mladoj sutkinji
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. travanj 2022. 16:48

Šokantne scene dolaze iz Brazila. U tamošnjoj nižoj ligi je izbio veliki skandal nakon što je jedan od trenera glavom udario sutkinju za koju je mislio da je oštetila njegovu ekipu. Još šokantnije od samog čina je i njegova obrana u kojoj ističe kako spomenuta sutkinja glumi jer je žena.

Nogometaši Desportiva su poraženi u susretu s Novom Venecijom koja je slavila s 3:1, a u jednom trenutku je došlo do velikog naguravanja na terenu nakon čega je trener Rafael Soriano i fizički nasrnuo na sutkinju. Soriana je iznervirala jedna odluka pomoćne sutkinje pa joj je došao prigovoriti kako to i bude često u nogometu.

Nakon kratke svađe trener i sutkinja su se unijeli jedan drugome u lice, a Soriano je odlučio mladu sutkinju čelom udariti u glavu. Nakon što je dobila udarac sutkinja se uhvatila za usta i nos.

CIJELI INCIDENT POGLEDAJTE OVDJE.

Nakon što su svi ostali u šoku zbog Sorianovog ponašanja na terenu, uslijedio je novi šok izvan terena. Bijesni trener je pokušao opravdati svoje ponašanje pa je za sve optužio sutkinju kojoj je, prema njemu, najveći krimen što je žena.

"Ako kažeš da sam te napao, idemo na policiju. Idemo vidjeti jesam li te uvrijedio ili nisam. Tužit ću te. Ona kaže da sam ju uvrijedio, a to je laž. To kaže jer je žena i želi iskorisiti situaciju", rekao je bijesni Soriano nakon susreta.

Nogometni savez je pokrenuo istragu i najavio rigorozne sankcije, dok je Desportivo objavio kako je raskinuo ugovor sa Sorianom.

Linker
04. svibanj 2024 13:34