screenshot
SIMPATIČNI PORTUGALAC

VIDEO: TRENER SPORTINGA OPČINJEN LIONELOM MESSIJEM Pogledajte kako je dobacivao Barceloninoj zvijezdi pred milijunskim auditorijem: 'Mali, mali!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. prosinac 2017. 13:28

Barcelona je u posljednjem kolu po skupinama Lige prvaka na svom terenu svladala Sporting 2:0 te se tako kao prvoplasirana plasirala u nokaut fazu.

Trener Barcelone Ernesto Valverde ponovno je malo odmarao Lea Messija koji je u igru ušao tek kod 1:0 u 61. minuti umjesto Vidala. Sporting je nakon ovog poraza ostao na trećem mejstu te će natjecanje nastaviti u Europskoj ligi što je realan domet za momčad koju vodi osebujni trener Jorge Jesus.

Portugalski stručnjak je postao poznat po radu u Benfici, a njegova fascinacija Messijem jučer je bila očita cijelom nogometnom svijetu.

Jesus je prvo kod ulaska Messija uz aut liniju nešto dobacivao Argentincu, a nakon susreta htio ga i pozdraviti, no kao da se malo previše opustio pa je povikao: 'Mali, mali'. Španjolski i poneki portugalski mediji su se raspisali o 'upornom, ali simpatičnom Jorgeu' kojeg je Messi prvo ignorirao, no na kraju ipak pozdravio.

"Kod ulaska na teren rekao sam mu: 'polako, nemoj nas ubiti'. Messi nije samo veliki nogometaš, on je i veliki gospodin. Momčad koja ima njega je jednostavno odmah bliža pobjedi. Barca je s njim na terenu i protiv nas odmah bila puno opasnija", izjavio je Jesus nakon susreta.

Linker
07. svibanj 2024 05:52