OLI SCARFF Afp
KONTROVERZNA OBJAVA

VIDEO Trener Uniteda kipti od bijesa zbog viralne snimke: ‘Ovo je potpuno pogrešno, trebaju se ispričati‘

‘Bruno je vrlo strastven nogometaš, vrlo kreativan, stvara najviše prilika u Premiershipu‘
Piše: SNObjavljeno: 29. veljača 2024. 21:32

Manchester United u nedjelju je pretrpio 1:2 poraz na svojem Old Traffordu protiv Fulhama. Utakmica je izazvala mnogo nezadovoljstva u navijačkoj bazi Uniteda, a razloga za frustraciju zbog poraza imao je i trener Erik ten Hag. Preko tjedna je United malo "otopio" kritike gostujućom 1:0 pobjedom, a klubu slijedi novi veliki izazov u nedjelju, kada Crveni vragovi odlaze na gostovanje kod Manchester Cityja.

Posebno nezadovoljstvo trener Uniteda izrazio je na press konferenciji prije gradskog derbija, kada se novinarima požalio na tretman svojeg kapetana, Brune Fernandesa, od strane Fulhama.

Fulham je, naime, na svojem Tik tok računu objavio video u kojem se čini kako se Portugalac "previja u bolovima", da bi kasnije kada je United ponovno osvojio loptu "čudesno" ozdravio. Klub s Craven Cottagea objavio je snimku uz natpis: "Tako mi je drago da mu je dobro."

@fulhamfc So glad he’s ok… ? #fulhamfc #premierleague #brunofernandes ♬ sonido original - ♫ ♪ ?????????? ♫ ♪

Ten Hag je stao u obranu svog nogometaša i tražio da mu se Fulham ispriča.

- Apsolutno je pogrešno da klub objavi tako nešto, potpuno pogrešno. Trebali bi se ispričati zbog toga - rekao je Ten Hag i opisao Fernandesa kao strastvenog nogometaša:

- Bruno je vrlo strastven nogometaš, vrlo kreativan, stvara najviše prilika u Premiershipu i možete vidjeti kako ga protivnici ciljaju, posebno u subotu nakon što je dobio udarac. Mislim da ga je sudac trebao zaštititi. Mislio sam da je to definitivno prekršaj u subotu i mislim da nije u redu da ga mediji i ljudi na društvenim mrežama optužuju za to. Zato ga protivnici kasnije ciljaju. Zato bi ga sudac trebao zaštititi - dodao je Ten Hag.

Linker
26. travanj 2024 19:27