Krunoslav Jurčić

 GIUSEPPE CACACE/AFP/PROFIMEDIA Giuseppe Cacace/afp/profimedia
KRUNO SHOW

VIDEO Trenutak velike sreće Krunoslava Jurčića: Bivšeg trenera Dinama nosili suigrači, pao i ples

Kada je zasvirao posljednji sučev zvižduk, veliko slavlje momčadi moglo je započeti
Piše: SNObjavljeno: 31. kolovoz 2024. 14:28

Daleko od europske nogometne scene Krunoslav Jurčić u Egiptu bilježi fantastične rezultate na klupi tamošnjeg Pyramidsa. Minimalnom 1:0 pobjedom protiv ZED-a u finalu nacionalnog Kupa, hrvatski stručnjak osvojio je prvi trofej u povijesti kluba. Gol vrijedan slavlja postigao je Fiston Mayele u 87. minuti.

Pyramids je dosad dvaput gubio u finalu Kupa, ali i dvaput završavao drugi u prvenstvu, stoga je ovaj trijumf dočekan s velikim iščekivanjem. Kada je zasvirao posljednji sučev zvižduk, ludo slavlje momčadi moglo je započeti. Libio se proslaviti uspjeh nije ni oduševljeni Jurčić, kojeg su suigrači pritom nosili na rukama. 54-godišnji Hrvat opustio se kao ‘nikad do sada‘, u jednom trenutku čak je i zaplesao, a lude scene slavlja pogledajte u sljedećem videu.

Jurčić je tijekom svoje karijere vodio NK Istru 1961, Slaven Belupo, Lokomotivu, Maribor, Adanaspor, Saudijsku Arabiju, Al Nassr (Riyadh), Baniyasa, Al Nasr (Dubai) te Dinamo Zagreb u tri navrata. Prvi put je bio trener Dinama u sezoni 2009./2010., drugi put 2011. godine, a treći put u sezoni 2012./2013. Također je radio kao pomoćni trener u hrvatskoj reprezentaciji 2012. godine. Pyramids je preuzeo u veljači ove godine, a sada im je donio prvi trofej u klupskoj povijesti.

Linker
05. rujan 2024 10:46