Napoli ultras

 TIZIANA FABI Afp
OKRŠAJ U TUNELU

VIDEO: Tučnjava među navijačima Napolija, legenda ‘Rossonera‘ oštro odgovorila Spallettiju: ‘Koji ku**c želite?‘

Navijači lidera Serije A nisu ovu utakmicu organizirano navijali, ali su isprovocirani rezultatom napravi nered
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 02. travanj 2023. 23:18

Napoli igra u povijesnoj formi. Na putu su prema osvajanju svog trećeg Scudetta u povijesti, ali poraz od Milana 4:0 očito je uzrujao je domaće navijače dovoljno da dođe do njihove međusobne tučnjave. U jednom trenutku utakmice na stadionu "Diego Maradona", došlo je do nereda na tribini gdje su domaći navijači.

Osim toga, tijekom utakmice nisu ni pjevali niti su imali zastave za podršku svojim nogometašima. Protest je to protiv cijena ulaznica u Seriji A, kojima se, kako smatraju navijači, pokušavaju u savezu riješiti "ultrasa" i dovesti na utakmice samo one "dublje džepa".

Osim na tribini, nije bilo mirno niti oko terena. Nekoliko trenutaka prije povratka momčadi na teren s odmora, Luciano Spalletti prišao je dvostrukom strijelcu Rafaelu Leau u tunelu sa zamjerkom što je slavio nakon prvog gola. Portugalac se nije previše zamarao, nego pokušao talijanskom strategu iznijeti svoju verziju, ali u tom trenutku Paolo Maldini intervenira u obranu svog igrača.

Legenda "Rossonera" oštro je odgovorila Spallettiju, a čule su se riječi: "Gospodine, nervozni ste, ali osvojili ste prvenstvo, koji k... želite".

Nakon što je doveo Milan u vodstvo, Leao je napravio različite geste, uključujući stavljanje ruku na obraze u znak ruganja, prinošenje ruku ušima na djelić sekunde i oponašanje geste smijeha.

Linker
02. svibanj 2024 21:56