Samuel Eto'o
 SCREENSHOT
NEVJEROJATNA SCENA

Video: Umalo ubio legendu Barcelone, a onda je zvijezda napravila nešto o čemu priča čitavi svijet

Nakon prometne nesreće bivši napadač je tražio da se optuženog pusti na slobodu bez kazne.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. studeni 2020. 21:42

Nekadašnji nogometaš Barcelone, Mallorce, Chelseaja i još brojnih klubova, danas 39-godišnji Samuel Eto'o prije nekoliko je dana doživio tešku prometnu nesreću. Zapravo, stvar je puke sreće kako je Kamerunac ostao samo lakše ozlijeđen. Izgubio je, tako tvrdi policija, kontrolu nad vozilom, a onda se u njega zabio kamion... Strašno.

Nekoć rasni strijelac završio je u bolnici, ali samo kratko, kako bi se medicinsko osoblje uvjerilo da je s njime sve u redu. Eto'o je već bio vani kada je vozač kamiona, koji je nota bene, pokušao pobjeći s mjesta nesreće, još uvijek bio u policijskoj postaji na razgovoru.

Eto'o je stigao tamo, oprostio čovjeku koji ga je svojim kamionom umalo ubio i zatražio od organa reda da ga puste na slobodu. Zaista, rijedak potez.

Iako bivši nogometaš neće protiv vozača kamiona podizati nikakvu optužnicu, to će po službenoj dužnosti učiniti policija. Nedvojbeno je da će mu "sjesti" neka kazna, ali dakako bitno manja od one kakva je trebala biti. Od svega je ostala samo fotografija kako Eto'o razgovara s optuženim, pokazujući kakva je osoba zapravo.

Linker
18. travanj 2024 19:33