SCREENSHOT
NAPRAVIO INVENTURU

VIDEO: Umirovljeni nogometaš na 10 piva razorio supermarket u Land Roveru, ni sam nije vjerovao što je učinio

Na sudu je priznao krivnju, ali nisu imali previše milosti jer nije mu prvi put
Piše: SNObjavljeno: 18. travanj 2023. 17:41

Bivši engleski nogometaš Danny Graham zavladao je naslovnicama otočkih tabloida nakon što se pojavila snimka na kojoj se vidi kako se automobilom zabio u supermarket. Potvrđeno je da je nekadašnji nogometaš Sunderlanda vozio pod utjecajem alkohola, sam je to priznao policiji.

Graham se u svom Land Roveru "uparkirao" u supermarket, a snimka s nadzorne kamere brzo se proširila društvenim mrežama. Na svu sreću, nitko nije ozlijeđen, pa ni vozač. Nije mu to prvi put da vozi u alkoholiziranom stanju, ranije mu je oduzeta vozačka dozvola u nekoliko navrata.

Nakon dolaska policije Graham jedva da je bio svjestan što se dogodilo, engleski mediji pišu da je u čudu gledao prizor koji je izazvao neodgovornom vožnjom i nije mogao sam sebi vjerovati da je (opet) pijan sjeo za volan. Priznao je da je te noći popio oko 10 čaša pive.

Na sudu je priznao krivnju, vozačka dozvola oduzeta mu je na dvije godine, a pored toga ima i zabranu konzumiranja alkohola u trajanju od 90 dana. Također, mora odraditi 180 sati društveno-korisnog rada kao volonter i platiti 199 funti kazne. Poručili su mu da će još jedan ovakav prekršaj rezultirati zatvorskom kaznom.

Graham je okačio kopačke o klin početkom 2021. godine u Sunderlandu, ranije je nastupao za Middlesbrough, Leeds, Blackpool, Carlisle United, Watford, Swansea, Hull City, Wolverhampton i Blackburn.

Linker
30. travanj 2024 20:38