Paul Mitchell

 SCREENSHOT YOUTUBE
ISPLIVALI DETALJI

VIDEO: Utvrđen razlog smrti navijača koji je šokirao čitavu Englesku, sestra ga je pronašla mrtvog u fotelji

U trenutku smrti Paul Mitchell je imao i problema s mentalnim zdravljem
Piše: SNObjavljeno: 23. kolovoz 2023. 19:11

Engleski huligan Paul Mitchell bio je kreator jednog od najvećih incidenata u povijesti nogometa. Spomenuti je u ožujku 2019. godine za vrijeme utakmice između Birminghama i Aston Ville s leđa šakom u glavu udario današnju zvijezdu Manchester Citjya Jacka Grealisha i tako svojim potezom šokirao čitavu Englesku.

Nekoliko godina kasnije, Mitchell je preminuo, točnije 14. ožujka 2023. mrtvog ga je u fotelji u stanu pronašla njegova sestra. Pet mjeseci nakon njegove smrti, forenzički tim podijelio je uzroke smrti Mitchella, koji je imao 31 godinu, a spominju se alkohol i droga.

Pomoćnik mrtvozornika Simon Brenchley objasnio je da ne mogu potvrditi je li smrt Paula Mitchella nastupila slučajno ili od namjernog predoziranja. U trenutku smrti Mitchell je imao problema s mentalnim zdravljem, imao je nekoliko pokušaja samoubojstva, a patio je i od financijskih poteškoća.

Sestra Paula Mitchella pronašla je navijača Birmingham Cityja kod kuće ispod dekice na fotelji, te je mislila da se odmara.

- Rekla mu je da će doći tip za internet i potom je otišao - objasnio je mrtvozornik.

Vraćajući se kući nešto kasnije, zatekla je svog brata ‘hladnog na dodir‘.

Inače ‘huligan‘ je zbog napada bio osuđen na doživotnu zabranu dolaska na stadion od strane Birmingham Cityja i kaznu od 10 godina zabrane posjećivanja nogometnih utakmica.

Linker
27. travanj 2024 17:34