ADIL BENAYACHE/SIPA PRESS/PROFIMEDIA
ŠOK U FRANCUSKOJ

VIDEO: Užasna scena na utakmici! Tudorov igrač ‘kung-fu‘ udarcem poslao protivnika ravno u bolnicu

Nogometaš Manchester Uniteda na posudbi u Marsielleu potpuno krivom procjenom zaradio isključenje
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 07. siječanj 2023. 20:01

Igrač Manchester Uniteda na posudbi u Marseilleu, Eric Bailly, šokirao je nemarnim potezom u susretu francuskoga Kupa protiv Hyeresa i suparnika užasnim "kung-fu" poslao ravno u bolnicu.

Marseille našega Igora Tudora, koji trenutno koristi usluge Erica Baillyja, bili su veliki favoriti u utakmici protiv četvrtoligaša Hyeresa. Međutim, morali su to učiniti na teži način nakon što je Bailly poslan na rani "odmor" već u 15. minuti.

Branič je htio izbiti loptu, ali ju je u potpunosti promašio i potom pružio nogu u prsa napadača. Bailly je zasluženo dobio crveni karton zbog svoje nesmotrenosti. Ofenzivac Hyeresa Moussa N‘Diaye nije mogao nastaviti utakmicu.

UŽASAN START IGRAČA MARSEILLEA POGLEDAJTE OVDJE.

image
NICOLAS TUCAT Afp

Viđeno je kako ga izvlače s terena i stavljaju u kola hitne pomoći kako bi ga odvezli u bolnicu. Francuski mediji prenose da se N‘Diaye oporavlja i bit će podvrgnut testovima.

Unatoč padu na deset igrača, Marseille je još uvijek bio u stanju pobijediti u srazu. Bivša zvijezda Arsenala Alexis Sanchez pogodio je iz penala u 46. minuti da bi se za konačan rezultat (0:2) pobrinuo Bamba Dieng golom u 70. minuti.

Majerov Rennes u 16-finalu Francuskog kupa



Rennes i hrvatski reprezentativac Lovro Majer plasirali su se u šesnaestinu finala Francuskog kupa pobjedom kod drugoligaša Bordeauxa 2-1.

Rennes je uspješno prošao teško gostovanje kod nekad slavnog Bordeauxa. Poveli su gosti preko Berigeauda (23), a za domaće je poravnao Maja (46), da bi prolaz Rennesu donio gol Belgijca Dokua u 47. minuti.

Majer je igrao do 74. minute.

Inače, tri prvoligaške momčadi - Monaco, Nica i Clermont - u subotu su eliminirane od nižerazrednih momčadi.Najveća senzacija stigla je iz Alsacea gdje je šestoligaš Olympiquea Strasbourg eliminirao Clermont na penale (4-3).

Nica, finalist prošlog izdanja, poražena je 1-0 kod trećeligaša Le Puya, a Monako je eliminiran od drugoligaša Rodeza na penale (5-4) i to nakon što je vodio 2-0. (Hina)

Linker
19. travanj 2024 16:14