SCREENSHOT
DOGAĐAJ GODINE

VIDEO Vatromet mu preplašio konja, a onda je ‘majstor‘ sjeo na skuter i napravio potez kakav još nije viđen

‘Razgovarat ću s njim kad se smiri, utjecao je na naše igrače‘
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 20. ožujak 2023. 20:13

U sportu često svjedočimo različitim ‘pitch invasionima‘, odnosno događajima kad netko od navijača uleti na teren za vrijeme utakmica. Jedan takav, posve neobičan i do sada unikatan, dogodio se u nizozemskoj nižoj ligi gdje je Veenhuizen igrao utakmicu protiv rivala za ispadanje Vitessea ‘63 kada se ljutiti mještanin dovezao na svom skuteru na travnjak. Suočio se s trenerima na njihovom igralištu, a zatim se odvezao do centra kako bi uputio koju riječ igračima prije nego li je otišao.

Prizor ulaska na teren pogledajte OVDJE.

Kako pišu strani mediji, muškarac je navodno bio ljut što je vatromet koji su ispalili mladi nogometni navijači prije početnog udarca, kojime su preplašili njegovog konja. Kad je susret nastavljen, Veenhuizen je poražen s 4:1.

- Mladi su željeli podržati momčad [vatrometom], ali ispalo je nesretno jer je naš susjed vozio na teren - rekao je predsjednik kluba Kees van der Leest pa nastavio.

- Poznajemo čovjeka, on nam je susjed i igrao je u našem klubu za mlađe uzraste. Njegova je reakcija bila prije svega vruće glave, emotivna, stoga ću razgovarati s njim kad se smiri jer je ovaj događaj možda utjecao na naše igrače koji su na kraju pretrpjeli bolan poraz.

Linker
28. travanj 2024 10:50