Marko Lešković

 SCREENSHOT Screenshot
POŽRTVOVNO DO KRAJA

VIDEO: Već zaboravljeni dinamovac oduševio potezom, a još veće čudo napravio je njegov suigrač

Hrvatski stoper ušao je u igru u 81. minuti i sjajnom reakcijom spasio čisti gol
Piše: SNObjavljeno: 14. ožujak 2024. 14:49

Kerala Blasters izgubili su 3:4 od Mohun Bagana u 19. rundi indijskog prvenstva, a moglo je biti i gore da Marko Lešković (32) sjajnim potezom nije spriječio peti pogodak gostujuće momčadi.

Hrvatski stoper, koji je pet godina (2016. - 2021.) proveo u zagrebačkom Dinamu, a ranije igrao za Osijek, Rijeku i Lokomotivu, u igru je za momčad Kerale ušao u 81. minuti pri rezultatu 2:3 i izvrsnom reakcijom spasio čisti gol Mohuna. Gosti su u sučevoj nadoknadi imali "šah-mat" kada je Liston Colaco izbio sam pred vratara Singha, koji je upisao trostruku obranu. Prvo je klizećim startom zaustavio Colacoa, zatim dva pokušaja Cummingsu, a onda je na scenu stupio Lešković.

Cummings je okušao "treću sreću", zapucao pored već svladanog domaćeg golmana, no Lešković je izvrsnom reakcijom petom izbio loptu u korner. SITUACIJU POGLEDAJTE OVDJE

No, nekoliko minuta poslije Cummings (90+7.) se iskupio zabivši za 4:2, a Dimitris Diamantakos (90+9.) ublažio je poraz Kerale. Bivši igrač Hajduka i ranije je zabio pogodak za 2:2, ali nije to bilo dovoljno za bilo kakav plijen domaće momčadi.

Kerala je trenutno peta na tablici indijske lige s 29 bodova, dok se Mohun izjednačio (39) s vodećim Mumbaijem, koji broji i utakmicu više.

Linker
11. svibanj 2024 15:03