Bizaran autogol zabio je Julian Ocampos

 SCREENSHOT
NEVJEROJATNE SCENE

VIDEO: Zabio jedan od najbizarnijih autogolova u povijesti, pa zajedno s golmanom ekspresno dobio otkaz

Autogol kakav je zabio Julian Campos nije baš česta pojava na nogometnim terenima
Piše: SNObjavljeno: 07. rujan 2022. 21:21

Dvojica nogometaša dobili su otkaz u brazilskom klubu nakon doista nevjerojatnog autogola koji se dogodio samo jednu minutu prije kraja utakmice. Pojavila se i snimka autogola na kojoj se vidi kako igrač Atletico Amazonensea, Julian Campos, namjerno loptu puca u svoju mrežu prije posljednjeg zvižduka suca.

BIZARAN AUTOGOL POGLEDAJTE OVDJE.

Nejasno je zašto je i golman dobio otkaz, jer nije baš da je pustio loptu u gol, nego ju je jako teško i mogao obraniti. Istina je da se nije ni potrudio, ali takav ga je potez suigrača morao iznenaditi.

Pogodak nije izravno utjecao na ishod utakmice, Amazonense je izgubio 4:1 od Sul Americe. Dakle, već je gubio 3:1. Međutim, taj je poraz izbacio Amazonense iz utrke za ulazak u najvišu državnu ligu Brazila.

Klub je ipak odmah dao otkaz i igraču i golmanu. The Sun prenosi priču jednog od čelnika kluba: "Camposov nesportski potez uništio je sve nade naše momčadi u napredovanje u najviši rang i jasno dao do znanja da je od početka utakmice bio odlučan sabotirati svoje suigrače u važnoj utakmici."

Prema Daily Staru, Camposov klub je nakon toga objavio da su i igrač i golman otpušteni i da je od regionalnih tužitelja zatražio da se pokrene istraga o namještanju utakmice. Državni savez Amazonasa također je objavio da će slučaj iznijeti Sportskom sudu i policiji radi daljnje istrage.

Linker
26. travanj 2024 06:08