Screenshot/Twitter
KRALJEVSKI TRETMAN

VIDEO: Zavirite u sjaj i blještavilo leteće tvrđave vrijedne 200 mil. eura kojom zvijezde putuju na gostovanja

Apsolutno cijela unutrašnjost je od dijamanata i zlata, zajedno sa spavaćim sobama i salonima
Piše: SNObjavljeno: 22. srpanj 2023. 12:29

Ovog nas prijelaznog roka svakodnevno dočekuju nove vijesti o superbogatim transferima nogometnih zvijezda u dosad neatraktivnu i malo poznatu saudijsku ligu. Apsolutni egzodus poznatih nogometaša na Arapski poluotok popraćen je basnoslovnim ciframa koje su prosječnom čovjeku nezamislive. Barata se tako iznosima od 100, 200, pa i 500 milijuna eura koje se doslovno bacaju pod noge igračima koji su karijeru ostvarili u europskim nogometnim klubovima.

Sudeći po službenom klupskom zrakoplovu Al-Hilala (u posljednjoj sezoni "tek" trećeplasiranog kluba lige) čije su snimke nedavno objavljene, bogatim Arapima takvi iznosi ne predstavljaju ni najmanji problem.

Naime, Odion Ighalo, bivši igrač Udinesea, Watforda i Manchester Uniteda, a sada Al-Hilala, objavio je na svome Twitter profilu kako izgleda unutrašnjost luksuznog zrakoplova vrijednog čak 200 milijuna eura. Apsolutno cijela unutrašnjost je od dijamanata i zlata. U njemu su brojne spavaće sobe i saloni s raskošnim namještajem za probranu elitu nogometaša, i sve to - kada odlaze na gostujuće utakmice.

Leteća tvrđava u vlasništvu je princa Alwaleed bin Talala, saudijskog milijardera koji je veliki obožavatelj kluba. S obzirom na to da su u ligu već stigla imena poput Cristiana Ronalda, Karima Benzeme, našeg Marcela Brozovića, N‘Gola Kantea, Roberta Firmina, Kalidoua Koulibalyja i drugih, jasno je da će od iduće sezone oči nogometne javnosti biti uprte u sjaj i blještavilo saudijskih klubova.

Linker
03. svibanj 2024 23:21