Screenshot: Daily Motion
SVE SE JASNO VIDI

VIDEODOKAZ Pogledajte kako su Mandžo i društvo brutalno oštećeni: Kardinalna greška je sve promijenila!

Prava drama viđena je sinoć na Allianz Areni u Munchenu, gdje je Bayern nakon produžetaka stigao do prolaska među osam najboljih momčadi Europe u susretu protiv Juventusa.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 17. ožujak 2016. 14:38

Stara dama povela je sa 2:0, ali je aktualni prvak Njemačke potom postigao četiri gola, dva u regularnom dijelu i dva u drugom produžetku, te se plasirao u četvrtfinale Lige prvaka.

Međutim, iz Italije danas grme, smatrajući da su oštećeni, a ako je suditi po priloženom videu - i jesu.

Fantastični Španjolac Alvaro Morata u 22. minuti susreta zatresao je mrežu Manuela Neuera, ali je glavni sudac Jonas Eriksson taj pogodak poništio zbog navodnog zaleđa.

U Juventusu, ali i u većini evropskih sportskih medija, tvrde kako je pogodak bio regularan, a trener Stare dame Massimiliano Allegri smatra kako bi upravo taj gol promijenio cijeli tok utakmice.



Alvaro Morata disallowed goal vs Bayern Munich by MrBlackHoleMoon

S trenerom se slaže i direktor kluba Beppe Marotta.

"Ovakve pogreške su na ovoj razini nogometa katastrofalne. Poništeni gol Morate je promijenio tijek cijele utakmice, bila je to jako skupa greška", izjavio je Marotta.

No, u četvrtfinale Lige prvaka plasirali su se Atletico Madrid, Bayern Minhen, Barcelona, Benfica, Manchester City, Paris Saint-Germain, Real Madrid i Wolfsburg, a ždrijeb će biti održan sutra (petak) u 12 sati.

Linker
04. svibanj 2024 10:04