MARCO BERTORELLO
TRANSFER NA POMOLU

Vidi bi uskoro mogao doći još jedan Hrvat! Bivši hrvatski nogometni reprezentativac na korak od Bešiktaša

Kako prenosi lokalni Hurriyet za njegove usluge najveći su interes pokazali Genoa i Verona
Piše: HinaObjavljeno: 01. siječanj 2021. 18:27

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Kalinić (32) mogao bi u siječnju napustiti Veronu i karijeru nastaviti u redovim Bešiktaša.

Kako prenose turski mediji Verona želi angažirati veznjaka Adema Ljajića, pa su Bešiktašu ponudili nešto novaca i hrvatskog napadača.

Ljajić je stigao u Bešiktaš u kolovozu 2018. na posudbu iz Torina, a iduće sezone turski klub je otkupio njegov ugovor za 6.5 milijuna eura. Međutim, ove sezone je odigrao samo pet utakmica, uglavnom ulazeći sa klupe i Bešiktaš nema ništa protiv njegove prodaje. No, Turci žele vratiti uloženo.

Kako prenosi lokalni Hurriyet za njegove usluge najveći su interes pokazali Genoa i Verona, a spominje se i ponuda iz Kine.

Nakon dvije sezone koje je proveo u Atletico Madridu i Romi, u kojima pored Diega Coste i Edina Džeke nije dobivao prave prilike, Nikola Kalinić je početkom ove sezone preselio u Veronu koju vodi Ivan Jurić. Međutim, još nije postigao niti jedan pogodak.

Ako preseli u Bešiktaš bit će to njegov jedanaesti klub u karijeri nakon Hajduka, Istre, Šibenika, Blackburna, Dnipra, Fiorentine, Milana, Atletico Madrida, Rome i Verone.

Linker
24. travanj 2024 19:38