BARCELONA

Vilanova u Parizu na klupi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. travanj 2013. 01:18

Prvi trener nogometaša Barcelone Tito Vilanova bit će u utorak protiv PSG-a na klupi katalonskog kluba, potvrdio je njegov pomoćnik Jordi Roura

Vilanova se prošli tjedan vratio iz New Yorka gdje se dva mjeseca liječio od tumora parotidne žlijezde. Prošli vikend nije vodio momčad u prvenstvenoj utakmici protiv Celte, ali je odlučio putovati sa svojim igračima u Pariz na prvi dvoboj četvrtfinala Lige prvaka, a u ponedjeljak je potvrđeno i da će biti na klupi.

- Tito će biti na klupi, u to nema sumnje. On je šef i svi smo sretni što je ponovno s nama - rekao je Roura na konferenciji za novinare dan uoči utakmice.

Osvrnuo se potom na momčad PSG-a i istaknuo da će Barcelona morati biti na najvišoj razini da bi pobijedila na Parku prinčeva.

- Moramo odigrati sa 100-postotnim angažmanom za pobjedu. Imat ćemo protiv sebe sjajnu momčad s vrhunskim igračima poput Javiera Pastorea, Ezequiela Lavezzija i drugih. PSG je dobar u prekidima i jak u zraku, posebno sa Zlatanom Ibrahimovićem i Thiagom Silvom. No, imaju Parižani još puno trikova u rukavu. Morat ćemo se djelomično prilagoditi, ali nećemo mijenjati svoj stil igre - dodao je Roura.

Otkrio je za kraj i kakvo je stanje sa Jordijem Albom i Xavijem koji su posljednjih dana imali problema s ozljedama i nisu igrali protiv Celte.

- Jordi i Xavi se dobro oporavljaju. Odmarali smo ih prošli vikend zbog ozljeda, a odluku o tome hoće li igrati ćemo donijeti tek nakon posljednjeg treninga u utorak.

Linker
13. svibanj 2024 04:03