Ilkay Gündogan i Sara Arfaoui

 Jp Pariente/sipa Press/profimedia
NOVA PERSPEKTIVA

Vodio je City do ‘treblea‘, a onda su mu se otvorile oči: ‘Ne znam kako sam tako dugo živio tamo‘

Gündogan je bio prvo pojačanje Pepa Guardiole, a sada navodno ne žali zbog selidbe u Barcelonu
Piše: SNObjavljeno: 04. studeni 2023. 11:40

Kao kapetan predvodio je Manchester City do trostruke krune prošle sezone, a onda je na ljeto kao slobodan igrač prešao u Barcelonu i oduševio se. Ilkay Gündogan osvojio je 14 trofeja tijekom sedam sezona provedenih na Etihadu, uključujući pet premierligaških naslova. Bio je prvo pojačanje Pepa Guardiole u redovima ‘Građana‘, ali ovog se ljeta odlučio potražiti novi izazov i potpisati za katalonskog velikana.

Španjolski Sport sada piše kako je Gündoganu život u Barceloni dao novu perspektivu na period proveden u Manchesteru. Pozivaju se na izjavu anonimnog Gündoganovog rođaka koji kaže da će uvijek biti zahvalan bivšem klubu, ali da mu je novi životni stil otvorio oči i da se pita "kako je tako dugo vremena uspio provesti u Manchesteru".

Gündoganova supruga Sara Arfaoui nije bila ljubiteljica života u Engleskoj i navijače ‘Građana‘ ranije je naljutila komentarom o tamošnjoj hrani.

- Žao mi je što moram biti iskrena, ali probala sam naći dobar restoran i bezuspješno. Hrana je užasna svugdje. Ne mogu naći nijedan dobar talijanski restoran ili neki s dobrim sushijem ili svježom hranom. Sve je zamrznuto. Ovdašnji restorani fokusirani su na zaradu s prodajom pića, a u noćnim klubovima ne možete dobiti kvalitetnu hranu. Možda u Londonu, ali u Manchesteru ništa. Žao mi je, poručila je tada Arfaoui putem Instagrama.

Linker
02. svibanj 2024 14:46