Barcelona's goalkeeper Jose Manuel Pinto (3rd R) celebrates with teammates after their FIFA Club World Cup final soccer match victory over Estudiantes at Zayed Sports City stadium in Abu Dhabi December 19, 2009. REUTERS/Amr Abdallah Dalsh (UNITED ARAB EMIRATES - Tags: SPORT SOCCER)
 Reuters
KAKVA PREVARA!

Vratar Barcelone koji je 'dosudio' zaleđe popio kaznu Uefe, Katalonci se žale!

Pinto je u trenutku kad je sam prema njemu krenuo Cesar Santin glasno zazviždao i zbunio brazilskog napadača koji je stao jer je pomislio da se oglasio sudac
Piše: Robert JurišićObjavljeno: 02. studeni 2010. 16:37

Španjolski prvak Barcelona iskoristio je svoje pravo na žalbu na kaznu koju je Europska nogometna federacija (UEFA) odredila rezervnom vrataru katalonskog kluba Joseu Manuelu Pintu...

Pinto je kažnjen s dvije utakmice zabrane nastupa jer je u dvoboju 3. kola Lige prvaka protiv Kopenhagena, u kojem je nastupio zbog bolesti Victora Valdesa, nesportskim potezom omeo suparničkog igrača.

Pinto je, naime, u trenutku kad je sam prema njemu krenuo Cesar Santin glasno zazviždao i zbunio brazilskog napadača koji je stao jer je pomislio da se oglasio sudac, signalizirajući zaleđe. Kopenhagen se žalio UEFA-i koja je odgovorila suspenzijom 34-godišnjeg vratara.

Sada se, međutim, na takvu presudu žalila Barcelona koja traži da se kazna poništi. Međutim, u utorak će u uzvratnoj utakmici u Danskoj sigurno biti lišena Pintovih usluga jer će UEFA žalbu razmatrati tek 12. studenoga.

Linker
21. rujan 2024 09:29