Drago Sopta/Cropix
NAROD O LUKI

'Vrijedniji je od 35 milijuna £'

Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 05. kolovoz 2011. 11:26

Chelseajeve ponude od 22 i 27 milijuna engleskih funti za hrvatskog nogometaša Luku Modrića odbio je njegov Tottenham. Mediji uskoro najavljuju povećanje ponude na 30 milijuna funti.

Chelsea je očigledno željan dovođenja hrvatskog veznjaka i iako mnogi najavljuju da je pitanje trenutka kada će Tottenham popustiti Modrić je još uvijek stanovnik White Hart Lanea.

Tema nogometnih rasprava je i ona koliko uistinu vrijedi hrvatski reprezentativac, a u tom kontekstu je zanimljivo vidjeti što misle posjetitelji internet-stranice Bleacher Reporta.

Uvjerljivo je najviše onih, čak 50 posto, koji misle da se za Modrića treba platiti 35 milijuna engleskih funti i više. Dvadeset posto je razmišljanja da vrijedi između 30 i 35 milijuna, 15 posto se slaže da je njegova primjerena cijena između 25 i 30 milijuna, 10 posto zastupa tezu o cijeni između 20 i 25 milijuna, dok je najmanje onih (5 posto) koji misle da ne zaslužuje imati transfer veći od 20 milijuna.

Tottenham će odbiti i ponudu od 30 milijuna funti

U Tottenhamu se očigledno ništa ne mijenja kada je u pitanju njihov hrvatski nogometaš i ponajbolji čovjek na travnjaku - Luka Modrić. Ne postoji cijena koja će ih zadovoljiti po tom pitanju.

Dosad je Chelsea poslao dvije ponude za hrvatskog veznjaka, ali je Tottenham i onu od 22 i onu od 27 milijuna engleskih funti glatko odbio. Zadnjih dana se najavljivalo da će Chelsea poslati i treću ponudu, tešku 30 milijuna funti, a mnogi su se bavili prognozama i najavili da bi uslijed toga Tottenham mogao popustiti.

Međutim, u petak, kada bi se trebalo dogoditi slanje te ponude, internetski portal Goal.com piše da Tottenham neće pristati niti na tu opciju. Točnije, kako je prije dvadesetak dana spominjao vlasnik Tottenhama Daniel Levy, i dalje "ne postoji cijena za Modrića".

Premda je Kevin Bond, pomoćnik glavnog trenera Harryja Redknappa, spominjao da svaki igrač ima svoju cijenu, te da bi Modrić mogao biti poslan prema Chelseaju bude li klub s White Hart Lanea zadovoljan cifrom, takvo što ipak "nije istina" piše Goal.com.

"U Tottenhamu uopće ne razmišljaju o prodaji Modrića, te se po tom pitanju klub nije pomaknuo niti za milimetar. Modrić, jednostavno, nije na prodaju. On žestoko trenira i priprema se za sezonu koja uskoro počinje".

Dakle, Modriću je i dalje upaljeno crveno svjetlo, makar bi i on sam volio novi izazov u karijeri. No, Tottenham ne prodaje, već radi na kupnji igrača. Goal.com tako navodi da trenutačno pregovaraju na više strana i žele dovesti Emmanuela Adebayora, Lassanu Diarru i Fernanda Llorentea.

Linker
24. rujan 2024 12:28