ELKIN CABARCAS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA Elkin Cabarcas/Mega/The Mega Agency/Profimedia
KOD NJIH NEMA MIRA

Wanda otkrila od kojeg igrača je njezin bivši primio batine zbog nje: ‘Objesio ga je za vješalicu u svlačionici‘

Kada nije u vezi s Maurom onda uglavnom po društvenim mrežama piše s kim je
Piše: SNObjavljeno: 08. listopad 2022. 14:20

David Beckham i Victoria, jasno isto Beckham, su u braku ima već četvrt stoljeća. To je stabilna veza. Tom Brady i Giselle Bündchen su mislili da imaju stabilnu vezu, no sada se razvode. Ima jedan par zato za kojeg nitko ne zna jesu li ili nisu zajedno. Odnosno, jedan tjedan jesu, pa će to mediji pribilježiti s velikom vjerojatnošću da će sutradan morati opovrgavati sami sebe jer su... raskinuli. Što opet ne znači da sljedeći tjedan neće biti "ludo zaljubljeni", te snimajući srcedrapateljske selfije s recimo, Mallorce, Ibize, fontane Di Trevi ili iz vlastite kupaonice. Tako svejedno.

image
JUAN SOLIZ Dppi Via Afp

Taj par su Mauro Icardi i njegova... ha, ona mu je svašta. Žena, menadžerica, bivša, sadašnja, buduća. Sad, jesu li i trenutačno baš u braku, puno pitate. Tko će pratiti njihov bračni život. Ono što je sada jedino iscurilo i svježe je, ima puna 24 sata, je da su opet razdvojeni. Wanda navodno ne želi čuti za njega, ali joj on šalje ljubavne poruke iz Istanbula gdje igra za Galatasaray.

Ona pak, dakle Wanda, kada nije u vezi s Maurom onda po društvenim mrežama piše s kim je, objavljuje fotografije ili opisuje tko joj se sve udvarao. Shvatili ste, žena ima jako puno obveza u životu i zapravo se nameće samo jedno pitanje. Kako to sve stiže, jadna?

image
GIUSEPPE COTTINI Nurphoto Via Afp

Dakle, sada je pisala da joj se (nekada) udvarao Pablo Osvaldo dok je igrao u Interu i bio suigrač Icardija. Štoviše, Wanda čak piše da je Osvaldo i pretukao Icardija. Najsmješniji je pak dio kada ga je, tako Wanda piše, objesio u svlačionicu za vješalicu. Osvaldo Icardija. Tog Maura njegova žena stvarno voli kada objavljuje i ovakve stvari.

A Osvaldo... On je u međuvremenu zaključio igračku karijeru, ostavio ženu, te je u vezi s Maradoninom kćeri. Samo da nešto provjerimo... Aha, Mauro i Wanda su trenutačno još uvijek razdvojeni. Ne jamčimo da će tako biti i navečer. Danas navečer.

Linker
17. travanj 2024 22:32