ALEKSANDRA SZMIGIEL Afp
DJEVOJKE SU SE NAGODILE

Wayne Rooney povukao optužbe za ucjenu zbog skandala i nagodio se, objavljeno koliko ga je sve koštalo

Čini se kako je Wayne Rooney uspio stati na kraj najnovijem skandalu koji je procurio u medije
Piše: SNObjavljeno: 28. srpanj 2021. 16:59

Naime, prošlog su vikenda na društvene mreže procurile kompromitirajuće fotografije bivše zvijezde Manchester Uniteda s tri akraktivne 21-godišnje djevojke, Brooke Morgan, Elise Melvin, te Eleanor Hoggarth. Nekadašnji engleski reprezentativac se s djevojkama zaputio u niskobudžetni hotel Staycity, u kojemu noćenje stoji 60 funti (oko 500 kuna), a fotografije njihovog druženja osvanule su u javnosti.

Nakon toga se 35-godišnji Rooney požalio da su ponižavajuće fotografije snimljene i objavljene bez njegovog snanja, a vijest je obišla engleske, ali i svjetske medije.

Daily Mail piše kako se Rooney u međuvremenu uspio nagoditi se s djevojkama i otkupiti prava na fotografije za samo jednu funtu. Također je povukao optužbe za ucjenu, a djevojke su se u međuvremenu, prema riječima igračevog menadžera, ispričale za objavu fotografija navevši kako su se malo zanijele.

"Tri djevojke koje su fotografirale Rooneyjay kontaktirale su njegove odvjetnike i pristale predati fotografije. Također su mu predale pismenu isriku. One su pristojne mlade djevojke koje su se samo malo zanijele. Nisu očekivale da će Rooney završiti u njihovom društvuu i žao im je kakjo je sve ispalo s fotografijama. Bilo bi pogrešno reći kako u cijeloj priči novac nije razmijenio ruke jer kada se potpiše ugovor mora biti određena suma, a u ovom slučaju riječ je o nominalno jednoj funti", rekao je Rooneyjev glasnogovornik.

Tooney je u braku sa Coleen Rooney od 2008. godine i zajedno imaju četriri sina.

Linker
23. travanj 2024 09:47