Alex Morton/Getty Images
SLIJEDI OZBILJAN RAZGOVOR

ZA NJIH PRAVILA OČITO NE VRIJEDE! ČAK ČETIRI ZVIJEZDE ARSENALA UHVAĆENE KAKO KRŠE ODLUKE VLADE Jedan igrao nogomet, drugi se družili po parkovima

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. travanj 2020. 16:41

Sky Sports donosi vijest kako je vodstvo Arsenala obavilo razgovore s nekolicinom svojih igrača nakon što su se pojavile snimke i fotografije na kojima se može vidjeti da krše smjernice koje je izdala engleska vlada - u cilju suzbijanja pandemije koronavirusa.

Naknano se saznaje kako je riječ o njih četvorici, točnije o Davidu Luizu, Alexandreu Lacazetteu, Granitu Xhaki i Nicolasu Pepeu. Posljednji od navedenih je uhvaćen kako s društvom igra nogomet, dok su se sastali u parku, a Lacazette je uslikan u razgovoru s osobom koja se brine o njegovom automobilu.

Svi oni zajedno prekršili su mjere o socijalnom distanciranju, a iz kluba su poručili da će s njima biti obavljeni dodatni razgovori.

Podsjećamo, nedavno su se i dvojica nogometaša Tottenahama našla u sličnoj situaciji (Serge Aurirer i Moussa Sissoko), a kasnije su se za svoje postupke ispričali javnosti.

Linker
26. travanj 2024 08:45