PRIJATELJSKE

Zabili Klasnić i Ćorluka

Od ostalih prijateljskih utakmica dosad završenih u subotu izdvojimo da je Chelsea s 2-0 pobijedio Aston Villu uz pogotke McEachrana u 1. minuti, te Španjolca Fernanda Torresa
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 30. srpanj 2011. 20:45

Hrvatski nogometaš Ivan Klasnić bio je prvo ime prijateljske utakmice između njegovoga Boltona i engleskog petoligaša Newport Countyja. Bolton je pobijedio 3-1, a Klasnić je postigao dva pogotka.

Već do 20. minute su gledatelji vidjeli po pogodak na obje strane, a onda je na scenu stupio Klasnić, te je golovima u 21. i 45. minuti donio Boltonu vodstvo od 3-1, a taj se rezultat nije mijenjao do samog kraja.

Još se jedan hrvatski nogometaš upisao u strijelce u subotu. U pitanju je Vedran Ćorluka čiji je Tottenham pobijedio novog engleskog drugoligaša, Brighton Hove Albion s 3-2. Hrvatski obrambeni igrač je zabio u pretposljednjoj minuti prvog dijela za tadašnjih 2-1 Tottenhama.

Od ostalih prijateljskih utakmica dosad završenih u subotu izdvojimo da je Chelsea s 2-0 pobijedio Aston Villu uz pogotke McEachrana u 1. minuti, te Španjolca Fernanda Torresa u 59. minuti.

Nogometaši madridskog Reala upisali su novu pobjedu u pripremnoj utakmici za predstojeću sezonu. No, slavlje protiv engleskog drugoligaša Leicestera nije bilo uvjerljivo, Real je slavio s 2-1...

Momčad Josea Mourinha je do pred kraj prvog dijela tražila put do suparničke mreže i u 43. minuti ga je pronašao Callejon koji je zabio pogodak za 1-0. Francuski napadač Karim Benzema je u 62. minuti povećao rezultat na 2-0, da bi dvije minute prije kraja za Leicester počasni pogodak postigao Dyer.

Prijateljske utakmice:

Newport County - Bolton 1-3

Brighton Hove Albion - Tottenham 2-3

Real Madrid - Leicester 2-1

Chelsea - Aston Villa 2-0

Linker
23. rujan 2024 19:04