ISABELLA BONOTTO Afp
VELIKA ŽELJA

Zaboravite na Dušana Vlahovića, Juventus je počeo raditi na transferu koji bi uskoro mogao zatresti Italiju

Allegri ga ističe kao igrača oko kojega bi se trebala slagati neka buduća momčad Juvea
Piše: Mladen BarišaObjavljeno: 17. veljača 2022. 07:53

Loš start u sezonu ostavio je momčad Juventusa podalje vrha i borbe za titulu. Trenutačno je ‘‘stara dama‘‘ udaljena devet bodova od vodećeg Milana. Praktički se bori za četvrtu poziciju, posljednju koja osigurava nastup u Ligi prvaka iduće sezone.

Zbog podređenog položaja u odnosu na konkurenciju (Milan, Inter i Napoli), u Juventusu su krenuli u rekonstrukciju svlačionice već tijekom siječanjskog prijelaznog roka.

Za srpskog napadača Dušana Vlahovića ‘‘iskrcali‘‘ su Fiorentini 81,6 milijuna eura (rekordni transfer ove zime)! Također, posljednjeg je dana prijelaznog roka iz Borussije Mönchengladbach stigao defenzivni veznjak Denis Zakaria, te stoper Frosinonea Federico Gatti.

image
TIZIANA FABI Afp

Talijanski mediji tvrde da je to tek uigravanje za ljetni prijelazni rok. Meta Juventusa je ponajbolji mladi veznjak u talijanskom nogometu, Nicola Zaniolo. Trener Massimiliano Allegri ističe 22-godišnjaka Rome (ugovorom je vezan za rimski klub do 2024.) kao igrača oko kojega bi se trebala slagati neka buduća momčad Juvenusa. Postoji međutim problem: nešto se u cijeloj priči pita i Romu. Doduše izjava direktora Rome Tiaga Pinta poprilično je indikativna:

- Ne mogu vam sigurno reći da će Zaniolo ostati u Romi i sljedeće sezone.

Linker
20. travanj 2024 05:22