THOMAS KIENZLE Afp
BORBA VELIKANA

Zabrinjavajuće vijesti za navijače Liverpoola, gigant im krade veliku želju: ‘Inzistiraju na tome‘

Europski mediji proteklih se tjedana zabavljaju objavama o tome tko je bliži angažmanu Xabija Alonsa
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 22. ožujak 2024. 21:33

Xabi Alonso je ‘vruća roba‘ na trenerskom tržištu, a na svoje klupe žele ga dovesti dva europska velikana u kojima je 42-godišnjak ostavio dubok igrački trag i osvojio mnoge trofeje.

Riječ je o Bayernu i Liverpoolu. Bavarci će se na ljeto riješiti neuspješnog Thomasa Tuchela, dok je Jürgen Klopp sam najavio svoj odlazak s Anfielda na kraju sezone.

Europski mediji proteklih se tjedana zabavljaju objavama o tome tko je bliži angažmanu španjolskog stručnjaka koji radi čuda s Bayerom iz Leverkusena. Apotekari su u lovu na trostruku krunu, a najbliže su naslovu prvaka Njemačke jer imaju velikih 10 bodova prednosti u odnosu na aktualnog prvaka Bayern koji drži drugu poziciju.

image
THOMAS KIENZLE Afp

S najnovijom informacijom istrčao je Bayernov insajder Florian Plettenberg. Novinar njemačkog Sky Sportsa tvrdi kako su Bavarci najbliže dovođenju Alonsa.

- Bayern je uvjeren da će ga dovesti, inzistiraju na tome. Naša je informacija jasna, ako na ljeto napusti Leverkusen, Alonso će se pridružiti Bayernu, a ne Liverpoolu - rekao je ugledni njemački reporter.

Otkako je prije godinu i pol preuzeo Bayer, Alonso je u prosjeku osvajao gotovo nevjerojatnih 2,74 boda po utakmici. S Apotekarima ima ugovor do 2026. godine...

Linker
22. ožujak 2024 21:33