StoryEditor
 FRANCK FIFE AFP
POSEBNA ŽENA

'ZAGRADIO JE FERRARIJEM MOJ MERCEDES, A ONDA SAM VIKALA...' Kako je 'kliknuo' poznati nogometni bračni par? 'On čak nije bio ni moj tip muškarca...'

Autor: Jutarnji ListObjavljeno: 08. svibanj 2020. 23:00

Mnogo toga se zna o sportskom životu Zlatana Ibrahimovića. Ali, od izlaska njegove knjige, poznato je i mnogo privatnih stvari iz njegova života. Nogometaš Milana u braku je s 11 godina starijom suprugom Helenom Seger, a ona odudara od "klasičnih" žena nogometaša čije pojave viđamo po društvenim mrežama.

Helena je sjajna poduzetnica koja zapravo stoji iza mnogih Zlatanovih investicija, a upravo su ga one učinile jednim od najbogatijih sportaša na svijetu. S druge strane, ne voli se eksponirati, ne objavljuje fotografije s jahti ili luksuznih destinacija. Štoviše, na utakmice koje igra njen suprug dolazi navijati, a ne biti u centru pažnje.

Ispričala je i kako je upoznala Zlatana. U vrijeme kada se to dogodilo, ona je već bila vrlo uspješna.

- Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban nogometaš da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga vidjela, zagradio je svojim Ferrarijem moj Mercedes, vidjela sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i vikala na njega. Mislim da mu se to svidjelo - otkrila je.

 

Linker
17. lipanj 2020 06:25