KRVNIK NIKICE JELAVIĆA

'Žalim li zbog starta na Jelaviću? Ni najmanje. Nastao je slučaj jer igra za Rangerse'

'Siguran sam da je Nikica dobro. Zreo je i siguran sam da ga ništa ne muči. Nastavit će igrati nogomet, baš kao i ja. Drago mi je što ponovno trenira i igra i što uživa u tome'
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 02. veljača 2011. 10:22

Veznjak Heartsa Ian Black priznao je u razgovoru za Scottish Sun kako nimalo ne žali što je grubim startom na Nikicu Jelavića početkom listopada izbacio hrvatskog nogometaša Rangersa s terena na više od tri mjeseca...

Black tvrdi da je doživljavao provokacije Rangersovih navijača što, smatra, nije zaslužio jer nije namjerno ozlijedio Jelavićev gležanj.

- Žalim li zbog starta? Ne. Nije bilo namjere da ga ozlijedim. Pokušao sam doći do lopte, ali očito sam zahvatio njega. Nije tu bilo nikakve zlobe, nisam ga pokušavao ozlijediti. A da je bilo obrnuto, ne bi bilo ni približno takve buke. No, Jelavić je igrač Rangersa, pa je od toga nastao slučaj - objasnio je svoju teoriju Black koji je za spomenuti prekršaj dobio samo žuti karton.

Black će se večeras, drugi put nakon Jelavićeva povratka na terene, susresti s našim reprezentativcem budući da Hearts gostuje kod Rangersa u zaostaloj utakmici 16. kola Premiershipa. Tvrdi da mu se neće osobno ispričavati jer je to već napravio javno.

- Nisam razgovarao s njim ni prije utakmice na Tynecastleu prije dva tjedna. Siguran sam da je Nikica dobro. Zreo je i siguran sam da ga ništa ne muči. Nastavit će igrati nogomet, baš kao i ja. Drago mi je što ponovno trenira i igra i što uživa u tome - zaključio je Black.

Linker
01. srpanj 2024 08:55