Federico Valverde i Mina Bonino

 Screenshot: Instagram
BURA SE NE STIŠAVA

‘Zamislite da ste u 14. tjednu trudnoće i kažu vam to...‘ Novi zaokret u velikom nogometnom incidentu

‘Postoji Bog koji vidi sve i granice koje se nikad ne bi smjele prijeći‘
Piše: SNObjavljeno: 11. travanj 2023. 08:30

Sukob između Realove zvijezde Fedea Valverdea i Alexa Baene iz Villarreala dobio je novo poglavlje.

U subotnjem okršaju između Reala i Villarreala navodno je Baena dao komentar o tada nerođenoj bebi madridske zvijezde. On je takvo što oštro demantirao, a sada se putem društvenih mreža oglasila i Mina Bonino, supruga suigrača Luke Modrića koja je imala komplikacije u trudnoći. Ona je reagirala na Baeninu objavu u kojoj je, između ostaloga, naveo kako je zbog konflikta s Valverdeom čak zaprimio prijetnje smrću.

"Mi nismo inicirali nikakvo nasilje. Meni je žao što su mu upućene prijetnje, koje sam i ja također primila, ali to je izvan mojih moći. Zamislite da ste trudni 14 tjedana i netko vam kaže da se vaše dijete neće roditi. Da vam kaže da je jedina opcija prekid trudnoće ili čekanje rezultata invazivnih pretraga koje traju više od mjesec dana. Zamislite da vam kažu da ćete roditi mrtvo dijete, a da vam u međuvremenu na društvenim mrežama počnu izražavati sućot zbog pobačaja koji se još nije dogodio. Zamislite kako sam se osjećala i kroz što sam sve prolazila i što mi se događalo u glavi. A onda vam na kraju nakon svega što ste prošli netko kaže da iskorištavate nesreću, to me zbilja boli...Postoji Bog koji vidi sve i granice koje se nikad ne bi smjele prijeći. Meni je obitelj uvijek bila iznad svega, a nogomet mi je najmanje važna stvar. Naša nagrada je što se trudnoća nastavila dobro. Hvala vam na razumijevanju", napisala je između ostaloga Bonino.

"Prošle subote napao me kolega po profesiji. Nakon tog događaja u javnost su izašle neke izjave navodno iz njegovog okruženja, u kojima je rečeno da sam poželio bol članu njegove obitelji iako nema dokaza za ono što mi se stavlja na teret. Ne može se opravdati agresija, a laži bole više od udaraca. Šteta koja se nanosi mojoj obitelji je nepopravljiva i neopravdana: prijetnje, uvrede ili čak poruke u kojima mi se želi smrt. Slučaj sam prijavio slučaj policiji. Neka pravda odradi svoj posao. Sada mi je jedini cilj fokusirati se na svoju profesiju i pomoći svom klubu da ispuni svoje ciljeve", poručio je Baena nakon što ga je Valverde udario šakom u lice dok je ulazio u klupski autobus nakon utakmice njihovih ekipa protekle subote.

image

Mina Bonino i Federico Valverde

MINA BONINO VALVERDE Mina Bonino Valverde

Linker
27. travanj 2024 11:41