PAUL ELLIS Afp
ZVIJEZDA CITYJA POD POVEĆALOM

Zarađuje 90.000 funti tjedno, a za alimentaciju plaća 350 mjesečno: ‘Nakon ljetne afere rodila sam mu dijete‘

Posljednji je put nastupio prije dvije godine, a klub mu gotovo sigurno neće produžiti ugovor
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 27. travanj 2023. 13:17

Nogometaš Manchester Cityja Benjamin Mendy u siječnju je oslobođen šest optužbi za silovanje i seksualno napastovanje. Suđenje je potrajalo pet mjeseci, a porota nije uspjela donijeti presude u još jednom slučaju silovanja i jednom pokušanom seksualnom napadu koji se navodno dogodio u Mendyjevoj skupocjenoj vili u Cheshireu. Nakon što se stišala čitava ‘fama‘ oko Francuza, TheSun tjedan je doznao kako ima kćer s Španjolkom Yolandom Aguer kojoj plaća 350 funti mjesečno za uzdržavanje njihove kćeri

Dijete, koje sada ima tri godine, začeto je nakon što je upoznao bivšu radnicu banke Yolandu (41) u hotelu u Barceloni i otišao s njom na zabavu u otmjeni stan zajedničkog prijatelja u gradu. Za engleske medije otkrila je detalje:

- Otišla sam na piće s prijateljicom i gdje su nam prišli on i njegovi prijatelji. Rekli su mi da je nogometaš jer nisam imala pojma tko je on kad smo se upoznali. Svi smo završili u obližnjem stanu na večeru. Prije nego što smo sjeli za stol, Benjamin me uzeo za ruku i poveo prema spavaćoj sobi gdje smo imali seks - govorila je Yolanda koja je kasnije Mendyju rekla za svoju trudnoću, ali ga nije navela kao oca na rodnom listu iako on nije osporio očinstvo.

Od tada se pokušavaju dogovoriti oko brige o kćeri. Mendy ju rado posjećuje i uvijek izmami osmijeh na njeno lice.

- Ne bih je mijenjala ni za što na svijetu. Imala sam neprospavane noći dok sam bila trudna pitajući se jesam li ispravno postupila što sam spavala s njim, ali onog trenutka kad sam je imala u naručju, promijenila mi je život - zaključila je Yolanda.

Mendyju ugovor s Manchester Cityjem od 90.000 funti tjedno istječe u lipnju i klub gotovo sigurno neće produžiti suradnju s igračem koji je posljednji put nastupio 18. kolovoza prije dvije godine.

Također je suspendiran bez plaće od rujna 2021. kada je optužen za seksualne prijestupe.

- Voljela bih da Ben bude uz nju dok odrasta, ali trenutno nema neki smisleni odnos s njom. Na stanarinu mi trenutno odlazi 550 funti tjedno, pa se oslanjam na ušteđevinu i pomoć od roditelja.

Linker
28. travanj 2024 05:32