Angel Di Maria

 INSTAGRAM
NEMILE SCENE

Zastrašujuće scene, bivšoj zvijezdi Real Madrida i PSG-a pucnjevima poslali poruku: ‘Čekamo te doma‘

On je obećao da će se vratiti, ali se sada pojavila priča da će karijeru završiti u Inter Miamiju
Piše: SNObjavljeno: 30. svibanj 2024. 13:15

Odluka Ángela Di Marije o tome gdje će nastaviti karijeru stvara probleme u Argentini. Nova epizoda prijetnji dogodila se prije nekoliko sati na ulicama Rosarija. Prema lokalnom novinaru, dvojica muškaraca s kapuljačama su vozili motocikl i pucali na benzinsku crpku. Na mjestu incidenta pronađena je poruka upućena igraču Benfice. “Čekamo te, Di María, ljudi iz Rosarija”.

Di Maria je ranije u karijeri obećao da će se jednog dana vratiti, ali se sada pojavila priča da će karijeru završiti s Lionelom Messijem u Inter Miamiju. Otkada je njegov povratak u Rosario postao upitan, on i njegova obitelj su doživjeli razne prijetnje.

Prvo je na vratima njegove obiteljske kuće ostavljena poruka na kojoj je pisalo "Recite svome sinu Angelu da se vrati u Rosario jer će u protivnom izgubiti člana obitelji." Uz to mu je i prešaran mural u centru grada.

Zbog svega ovog se u priču uključio i vrh argentinske politike koji moli huligane da prestanu s prijetnjama. Obitelj Di Marije je sada pod policijskom zaštitom kako bi se spriječila opasnost od novih ispada.

Linker
01. rujan 2024 18:33