OTETO - PROKLETO

ZATO GA JE TEŠKO VOLJETI Ronaldo poludio jer mu je Arbeloa oteo gol pred nosom

Dan nakon uvjerljive pobjede Reala protiv Almerije (3:0), društvene mreže preplavljene su snimkama i komentarima nesportskog poteza Cristiana Ronalda kod trećeg gola Madriđana. Ronaldo je dvaput bio blizu pogotka, a frustraciju zbog neefikasnosti je demonstrirao na samom kraju utakmice.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 30. travanj 2015. 11:21

Real se u 34. kolu lako obračunao sa 17-plasiranom Almerijom te zadržao dva boda zaostatka za Barcelonom i gotovo da bismo mogli reći kako su svi u Madridu zadovoljni, osim Ronalda.

Portugalac nije zabio od susreta s Malagom 18. travnja (u kojoj se ozlijedio Luka Modrić), pa je ostao na 50. pogodaka u sezoni, odnosno 39 u Primeri. Premda i dalje vodi na listi strijelaca, Messi mu se s dva gola protiv Getafea ovog tjedna približio na pogodak zaostatka, a Cristiana gol i dalje neće.

Koliko je zbog toga frustriran, najbolje se vidjelo u 85. minuti kad mu je Alvaro Arbeloa doslovno ukrao gol pred nosom, a bijesni Cristino svom je snagom napucao loptu u mrežu i svalio na sebe bijes nogometne javnosti. Gol na kraju nije ni proslavio sa suigračem, zbog čega je na društvenim mrežama zasut kritikama od kojih prenosimo dio.

"Arbeloa je Ronalda pokrao za lagani gol, a ovaj je poludio i skoro poderao mrežu. Zašto je tako teško voljeti tog čovjeka, baš se pitam".

"Cristiano Ronaldo je tako antipatičan tip. Njegova reakcija na Arbeloin gol je jednaka reakciji nekog djeteta kojem uzmete loptu i ne želite mu je vratiti".

"Arbeloa je zabio, Ronaldo baš nije sretan. Očekujem da ga Thierry Henry sada pozove na red jer nije htio slaviti sa suigračem".

Linker
19. rujan 2024 16:13