HENRY NICHOLLS Afp
POGLEDAJTE NJEGOV LISTIĆ

Zbog katastrofalne greške sudaca ostao je bez bogatstva: ‘Netko će me morati isplatiti‘

Suci su kasnije priznali svoju grešku, ali za kladioničara je to bila slaba utjeha
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 01. listopad 2023. 13:40

Teški sudački previd nije samo Liverpool koštao bodova protiv Tottenhama, nego i izvjesnog Ryan Halla malog bogatstva. Hall je, naime, ostao bez 9.500 funti, odnosno 11.000 eura i sada poručuje:

- Netko će me morati isplatiti.

Na listić u kojeg je uložio 10 funti stavio je kako će golove zabiti Cody Gakpo, Heung-Min Son i Luis Diaz, te da će kartone dobiti Udogie, Bissouma i Mac Allister. I sve je išlo savršeno, a onda je pogodak Luisa Diaza je neopravdano poništen nakon asistencije VAR-a zbog zaleđa koje nije postojalo.

Suci su kasnije priznali svoju grešku, ali Hallu je to bila mala utjeha jer ostao je bez ozbiljnog novca.

- Sudačka organizacija svjesna je značajne ljudske pogreške koja se dogodila na utakmici Tottenhama i Liverpoola. Gol Luisa Diaza poništen je signaliziranjem zaleđa sudaca na utakmici što je bila očita pogreška i gol je trebao biti priznat. No, VAR nije intervenirao, a mi ćemo analizirati kako je došlo do takve pogreške. Kontaktirat ćemo Liverpool i priznati grešku - objavila je sudačka organizacija Premier lige.

Naravno, Jürgen Klopp je bio bijesan.

- U svom životu nisam vidio nepošteniju utakmicu. Ponosan sam na svoju momčad, nikad ponosniji, ali nikada nisam ni vidio utakmicu s ovoliko nepoštenih okolnosti te nepoštenih i suludih odluka. I što sad? Priznali su je i Wolvesima na Old Traffordu, pa im nisu dali bodove. Neće niti nama. A vjerovao sam kako će VAR olakšati svima u svijetu nogometa - rekao je Klopp.

Linker
29. travanj 2024 09:15