JOSKO PONOS/CROPIX Cropix
OPET ĆE PRED NOVINARE

Zdravko Mamić najavio kratki odmor od Facebooka pa pozvao novinare na novu rundu neotkrivenih detalja

Slijedi uskršnja pauza nekadašnjeg čelnika Dinama. A onda će opet nastaviti po starom.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. ožujak 2021. 21:42

Zdravko Mamić objavio je da od večeras, pa sve do 6. travnja prestaje s djelovanjem na svom Facebook-profilu. Kako je rekao, ide na uskršnju pauzu od objava, ali zakazano je njegovo novo druženje s novinarima.

U utorak, 6. travnja od 12 sati Mamić će se ponovno naći u mostarskom hotelu Mepas pred predstavnicima medija. Njih je u svojoj zadnjoj objavi na Facebooku i pozvao jer će, prema najavama, iznijeti do sada nespomenute detalje i dokaze.

Podsjetimo, Mamić se posljednjih dana žestoko obračunava sa samim vrhom hrvatskog pravosuđa. Uključuje to Đuru Sessu, predsjednika Vrhovnog suda RH, ali i neke suce i djelatnike Županijskog suda u Osijeku, itd. Svih njih proziva za koruptivne i kriminalne radnje.

Mamić je i dalje u Bosni i Hercegovini, gdje čeka rješenje o izvršenju presude Vrhovnog suda koji je potvrdio kaznu od šest i pol godina zatvora za kriminal u Dinamu.

- Drage prijateljice i prijatelji, obzirom na svete dane ispred nas i teške teme, dokaze i optužbe koje svakodnevno iznosim, odlučio sam od danas do utorka 6. travnja prestati s objavama novih dokaza i optužbi vezanim uz #ReformaPravosuđa kako biste vas 150 000 blagdane mogli provesti u miru, s obitelji. Iz istog razloga sazivam press konferenciju u utorak, 6. travnja u Hotelu Mepas (Mostar) točno u podne! Pozivam sve predstavnike medija da budu na press konferenciji na kojoj ću iznijeti do sada nespomenute detalje i dokaze - napisao je Mamić.

Linker
20. svibanj 2024 03:21