HANZA MEDIA
DINAMOV SAVJETNIK

ZDRAVKO MAMIĆ NAPUSTIO SVETI DUH Primio je infuziju s antibioticima te je pušten na kućno liječenje. Večer je proveo s prijateljima gledajući utakmicu

Piše: Mario PušićObjavljeno: 25. kolovoz 2017. 12:49

Nakon što je danas ujutro Zdravko Mamić primio infuziju s antibioticima, oko 9 sati napustio je KB Sveti duh. Slijedi mu kućno liječenje također s antibioticima, a sljedećeg tjedna doći će ponovo u bolnicu kako bi mu izvadili konce kojima je zašivena prostrijelna rana koju je zadobio u sačekuši u BiH početkom ovog tjedna.

Inače, medicinske sestre s odjela ortopedije kažu kako je Mamić bio odličan pacijent odnosno vrlo poslušan i ne zahtjevan. Jučer navečer Dinamov je savjetnik gledao nogometnu utakmicu Skenderbeu-Dinamo iz bolesničke postelje u društvu prijatelja.

Policija još uvijek traga za napadačima koji su Mamića upucali u natkoljenicu u zaseoku Vidovići nedaleko Tomislavgrada, nakon što je obitelj izlazila iz kapelice nakon mise zadušnice na godišnjicu smrti njegovog oca.

Livanjska policija koja vodi istragu još nema konkretan trag koji bi vodio prema počinitelju, potvrdio nam je glasnogovornik njihova MUP-a Ivica Vrdoljak, no baš zato su u istragu uključili sve snage.

- Provjeravamo svaku informaciju i svaki trag koji nam dolazi s terena, traje intenzivna istraga - rekao je Vrdoljak.

Jedan od inspektora neslužbeno navodi da se provjerava svaki detalj, kao i da su jučer na ispitivanje u policiju dovedene osobe koje su u Vidovićima svjedočile događaju. Tijesna surađuju s PU splitsko-dalmatinskom, a surađuju i granične policije dviju zemalja. Neslužbeno doznajemo da im se priključio i tim stručnjaka za telekomunikacije.

- Uključeni su ljudi iz Odašiljača i veza, čiji je zadatak provjeriti promet komunikacijskim uređajima tijekom utorka na tom dijelu granice - kaže izvor iz policije.

Linker
24. travanj 2024 19:52