Lyon's Michel Bastos of Brazil, left, challenges for the ball with Sochaux's David Sauget, right, during their French League One soccer match at Gerland stadium, in Lyon, central France, Saturday, Oct. 30, 2010. (AP Photo/Laurent Cipriani)
 AP
VILLARREAL

Želi dovesti Bastosa

Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 27. studeni 2010. 12:17

Idućeg će tjedna nogometaši zagrebačkog Dinama gostovati na Madrigalu gdje će odigrati utakmicu 5. kola skupine D Europa lige.

Trenutačno Dinamo vodi na ljestvici skupine sa 7 bodova koliko ima i solunski PAOK, dok bod manje ima španjolska momčad koja se, pak, nalazi na visokom trećem mjestu ljestvice Primere. Najbliži su pratitelji strašnog dvojca, Reala i Barcelone.

Villarreal je već godinama u vrhu španjolskog nogometa, a definitivno to namjeravaju i ostati. U prilog tome ide i njihova želja koja se pojavila u španjolskom tisku. Naime, uskoro će Villarreal krenuti u presing prema Lyonu, a sve u prilog dovođenja 27-godišnjeg brazilskog reprezentativca iz redova francuske momčadi Michela Bastosa.

Dotični je veznjak od 2006. godine u francuskom Le Championnatu. Prvo je zapaženo nosio dres Lillea, a od 2009. godine je jedan od ključnih igrača Lyona.

Iako se njegova cijena na tržištu kreće iznad 15 milijuna eura, u Villarrealu smatraju da je njegovo dovođenje ispravan potez. Premda mnogo brazilskih igrača preplavljuje klubove u Primeri, zanimljivo da bi dolazak Bastosa u Villarreal značio da je prvi Brazilac u popularnoj "žutoj podmornici".

Linker
06. listopad 2024 05:28