Alexander-Arnold u zagrljaju s Van Dijkom

 Mark Cosgrove/zuma Press/profimedia
NEOBIČAN PROBLEM

Žena opsjednuta seksom terorizirala zvijezdu Liverpoola na bizarne načine: ‘Bio je ovo pravi pakao‘

Suluda obožavateljica pratila ga je čak i u restorane te mu zatrpavala mail opscenim sadržajima
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 24. veljača 2024. 09:28

Zvijezdu Liverpoola Trenta Alexandera-Arnolda godinu dana progonila je suluda obožavateljica opsjednuta seksom. Kako bi se riješio uhode 26-godišnji nogometaš na kraju je bio prisiljen promijeniti način života pa čak i angažirati osobnog zaštitara, prenosi Daily Mail.

Došlo je do toga da je promijenio svoj telefonski broj, instalirao kamere i alarme u svojoj kući u Cheshireu, a situacija je eskalirala do te mjere da je platio tjelohranitelja koji ga prati, ali i privatnog detektiva.

Prema tvrdnjama The Suna, ta djevojka mu se pojavila pred vratima kuće, pratila ga na treninzima Liverpoola pa čak i u restorane. Nogometašu Liverpoola je zbog toga savjetovano da svoju dnevnu rutinu ne dijeli na društvenim mrežama. Istovremeno e-mail mu je zatrpavala materijalima "opscene prirode", a pisama nije bila pošteđena niti obitelj Alexandera-Arnolda.

- Ovo je bilo više od godine pakla za Trenta. Ova je žena terorizirala njega i njegovu obitelj, bombardirala ga eksplicitnim porukama, domogla se njegovog broja i beskrajno ga zvala te slala opscene materijale u njegov dom u Cheshireu - izjavio je izvor The Suna.

Trent Alexander-Arnold je trenutno izvan konkurencije zbog ozljede koljena, ove je sezone za Liverpool odigrao 29 utakmica u svim natjecanjima.

Linker
15. travanj 2024 10:04