FOTOGRAFO01/IPA/SIPA PRESS/PROFIMEDIA Fotografo01/ipa/sipa Press/profimedia
POGREŠNO DRUŠTVO

Žestoki okršaj navijača: Talijani se osvetili Delijama, nekoliko Srba u bolnici, a u pozadini sukoba su Boysi

Iz Italije stižu informacije kako je nekoliko Delija završilo u bolnici nakon žestokog okršaja
Piše: SNObjavljeno: 21. listopad 2023. 14:23

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su kod Virtusa u sklopu 4. kola Eurolige, a iz Italije stižu informacije kako je nekoliko Delija završilo u bolnici nakon žestokog okršaja, piše Slobodna Dalmacija.

Unatoč tome što je policija obavijestila klub iz Beograda da neće dopustiti ulazak njihovih navijačima u dvoranu, pa čak ni onima s kupljenom ulaznicom, manja skupina Delija ipak se pojavila u Bologni.

No, utakmica je pala u drugi plan, jer su ih na ulicama talijanskog grada napali navijači Rome i nekolicinu poslali u bolnicu s lakšim ozljedama, a po svemu sudeći to je bila osveta za događaje iz veljače ove godine.

Podsjetimo, tada su Delije presrele i napale navijače Rome nakon utakmice Serie A protiv Empolija, opkolili su automobil i ukrali zastavu jedne od najstarijih navijačkih skupina Rome koju su kasnije zapalili.

Također, povod ovom žestokom sukobu je prijateljstvo navijača Rome s Bad Blue Boysima. Kad su zapalili zastavu i ostale transparente, Delije su poslale jasnu poruku navijačima Rome poručivši im da su odabrali pogrešno društvo.

Linker
27. travanj 2024 20:32