SBCH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA Sbch/backgrid/backgrid Usa/profimedia
KONAČNI KRAJ

Zlatan Ibrahimović zavarao javnost: Mišići su lažna slika, nogometna zvijezda pred krajem karijere!?

Šveđanin se i dalje oporavlja nakon operacije koljena, ali čini se da to predugo traje
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 15. siječanj 2023. 15:14

Zlatan Ibrahimović ove će godine napuniti 42 godine, a iako su prije nekog vremena osvanule fotografije švedskog napadača s odmora u Miamiju na kojima je pokazao svoje isklesano tijelo, talijanska La Gazzetta dello Sport prenosi kako popularni Ibra ima ozbiljan problem s koljenom do te mjere da je upitno hoćemo li ga više vidjeti na terenu.

image
FRANCESCO SCACCIANOCE Nurphoto Via Afp

Poznavajući osebujnog napadača za pretpostaviti je da se pod svaku cijenu želi vratiti na teren, kako bi osim lidera u svlačionici bio i na terenu. Međutim, vrijeme povratka je još uvijek zagonetka. Prvotni je plan bio da se vrati u pogon za susret protiv Tottenhama u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka koja je na rasporedu 14. veljače. Datum povratka mogao bi opet pomaknut nakon posljednjih vijesti o njegovom stanju s ozljedom koljena koju je zaradio u svibnju prošle godine.

Nakon operacije radio je na oporavku u klupskom kampu kao i u Miamiju početkom godine, ali bol je i dalje prisutna i čini se kako će odlazak u mirovinu biti jedina izgledna opcija za Ibrahimovića. Prije mjesec dana, talijanski Calciomercato pisao je kako u njegovom slučaju postoje tri opcije odluči li na kraju sezone objesiti kopačke o klin: postati dio klupske uprave, postati dio trenerskog stožera ili pak krenuti u menadžerske vode.

Linker
15. travanj 2024 13:13