@LUCASGRO/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA @lucasgro/backgrid/backgrid Uk/profimedia
PRIORITETI GLUMAČKE KARIJERE

Zlatan više od ičega voli - novac: ‘Molim? Pa nećete me valjda platiti ulaznicom za zabavni park‘

Račun čuvenog švedskog centarfora teži oko 200 milijuna eura, ali plaća mu je i dalje prva na umu
Piše: SNObjavljeno: 28. siječanj 2023. 07:18

Zlatan Ibrahimović dva desetljeća je užarena pojava na nogometnim terenima, zato trenutno teži oko 200 milijuna eura, a manje je poznato da se osebujni Šveđanin okušao i u glumačkoj karijeri. U posljednjem dijelu filma Asterix i Obelix glumio je lika Caiusa Antivirusu, a režiser Guilluame Canet otkrio je da je klasnom centarforu pritom najvažnija stvar u projektu bila isključivo - zarada.

- Čim sam mu ponudio ulogu, pitao me koliko će novca dobiti zauzvrat. Rekao sam mu da ja nisam zadužen za ta pitanja, a on mi je odgovorio: ‘Molim? Pa nećete me valjda platiti godišnjom ulaznicom za Asterix Park?‘ - prepričao je režiser Canet.

image

Zlatan Ibrahimović na premijeri filma Asterix i Obelix: Srednje kraljevstvo

MARECHAL AURORE/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA Marechal Aurore/abaca/abaca Press/profimedia

Spomenuta destinacija u sarkastičnom Zlatanovom pitanju zabavni je park lociran u Parizu, stoga mu je vjerojatno i dobro poznat budući da je za PSG nastupao nepune dvije godine. Centarfor Milana nedavno je kazao da ne isključuje mogućnost novih glumačkih izazova.

- Postati glumac? Nikad se ne zna, jako sam znatiželjan po potanju filmskog svijeta. Moram zahvaliti Guillaumeu na prilici koju mi je dao, nisam imao strah pred kamerama - rekao je Ibra.

O tome koliko legendarni napadač voli zelenilo - ono u novčaniku, možda malo više od onog s travnjaka - svojedobno je govorio i Gerard Pique dok su bili suigrači u Barceloni.

- Jednom mi je rekao ‘novac nije najvažnija stvar, nego velika količina novca‘. Zlatan je tip koji voli novac više od bilo čega na svijetu - poručio je odnedavno umirovljeni stoper.

Dok je igrao za PSG i Manchester United njegova godišnja plaća prelazila je 15 milijuna eura. U sezoni kada je osvojen Scudetto u Milanu je zarađivao 7 milijuna, a u aktualnoj sezoni 41-godišnjak zarađuje 100 tisuća eura mjesečno.

Linker
25. travanj 2024 10:18