NIKOLA VILIC Cropix
ODUŠEVIO PARTIJAMA

Zovu ga Australci, a on najavio i moguć povratak u Hrvatsku! ‘Drago mi je da je Hajduk napokon osvojio trofej‘

‘Vrijeme koje slijedi iskoristit ću za odluku o nastavku karijere, u igri je nekoliko opcija, među njima je i ponuda iz Australije‘
Piše: Kazimir GuberinaObjavljeno: 02. lipanj 2022. 22:22

Hrvatski stoper Špiro Peričić (28) odradio je uspješnu sezonu u redovima azerbajdžanskog prvoligaša Sabaha iz Bakua. Peričić je u Azerbejdžan stigao iz Maribora nakon što je u dresu slovenskog velikana imao zapažene nastupe u Ligi prvaka, a ukupno 64 nastupa za Maribor uz četiri postignuta pogotka bila su i više nego dobra preporuka za novi izazov u karijeri. U Sabahu je bivši junior Hajduka upisao 15 nastupa uz jedan postignuti pogodak.

- Boravak u Azerbajdžanu gledam kao još jedan pozitivan potez u svojoj karijeri. Učinkom sam zadovoljan, iako uvijek ima prostora za napredak. Prvih pet momčadi u ligi vodili su borbu za nastup u Europi, na kraju smo ostali za korak prekratki, ali i peto mjesto je solidno ostvarenje. Vrijeme koje slijedi iskoristit ću za odluku o nastavku karijere, u igri je nekoliko opcija, među njima je i ponuda iz Australije, što bi također mogla biti jedna itekako realna mogućnost. Nije isključen niti povratak u hrvatski nogomet, a posebno mi je drago što je Hajduk nakon devet godina napokon osvojio trofej - istaknuo je Peričić.

image
VLADIMIR DUGANDZIC Cropix

Linker
19. travanj 2024 06:57