ANTONIO BALIC Cropix
PROMETNO U MOSTARU

Zrinjski dvojicu Hrvata poslao na posudbu, raskinuli ugovor s Marićem i doveli pojačanje iz Argentine

Osmerostruki prvak BiH u svoje je redove je doveo Sebastiana Cordu, 28-godišnjeg argentinskog braniča
Piše: HinaObjavljeno: 17. siječanj 2024. 11:28

Aktualni nogometni prvak BiH mostarski Zrinjski na početku priprema za nastavak sezone dao je na posudbu dvojicu hrvatskih igrača Petra Mišića i Luku Marina, raskinuo ugovor s Nikolom Marićem te je potpisao ugovor s argentinskim lijevim braničem Sebastinom Cordom.

Petar Mišić i Luka Marin proljetni dio sezone provest će na posudbi u NK Široki Brijeg, a HŠK Zrinjski Mostar je službeno potvrdilo i sporazumni raskid suradnje s Nikolom Marićem.

Mišić je stasao u Cibaliji iz Vinkovaca, a 2013. godine kupio ga je Dinamo i ostavio na posudbi u matičnom klubu, dok je Marin nastupao u redovima Osijeka i Istre. Marić je u redove "plemića" došao u lipnju 2023. godine iz Jadrana iz Ploča kao najbolji igrač i strijelac trećeg ranga hrvatskog nogometa sa 25 pogodaka u 27 utakmica. No odigrao je tek jednu kup utakmicu.

Osmerostruki prvak BiH u svoje je redove je doveo Sebastiana Cordu, 28-godišnjeg argentinskog braniča. S njim se suradnja dogovorena do kraja sezone 2025/26. Lijevi bočni je cijelu dosadašnju karijeru proveo u Argentini, a posljednje dvije godine je igrao u dresu Instituto AC u najjačem rangu argentinskog nogometa.

Linker
27. travanj 2024 06:29