DAVID KLEIN/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA David Klein/zuma Press/profimedia
‘IZLUĐIVAO NAS JE‘

Zvijezda Cityja jednog je igrača dobro zapamtila: ‘Sve sam imao jedan na jedan, ali on...njega sam mrzio‘

Ozljede ga nisu štedjele, a nije mu pomoglo ni što je zbog dopinga izgubio godinu dana
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 09. ožujak 2024. 18:06

Kapetan Manchester Cityja Kyle Walker u karijeri je imao velike protivnike. Izlazio je na kraj i sa Mbappeom, Viniciusom, Sterlingom... Za sve njih kaže kako ga oni nisu mogli proći jedan na jedan. Samo jednog, odavno umirovljenog nogometaša, pamti po zlu.

- Volim, recimo, igrati protiv Sterlinga. Ne omalovažavam ga, odličan je nogometaš, ali ako igram dobro protiv njega, ljudi će cijeniti ono što radim - rekao je Walker, pa onda otkrio kojeg protivnika se bojao.

- Nasri... Mrzio sam Samira Nasrija - otkrio je Walker pa nastavio:

image

Samir Nasri i Kyle Walker

MATT WEST/BPI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Matt West/bpi/shutterstock Editorial/profimedia

- Stavite bilo koga protiv mene jedan na jedan, ja sam dobar, ali taj pametni igrač mi je zadavao probleme i samo njega nisam mogao zaustaviti. Ja i Gael Clichy smo imali velike probleme protiv njega, jednostavno nas je izluđivao - priznao je Walker.

Samir Nasri je imao impresivnu karijeru, 2010. je čak bio i proglašen francuskim nogometašem godine, iako je rano dao prednost uživanju u životu ispred nogometa. Doduše, ni ozljede ga nisu štedjele, a nije mu pomoglo ni što je zbog dopinga izgubio godinu dana. Igrao je za Marseille, Arsenal, Manchester City, Sevillu, Antalyaspor, West Ham i Anderlecht u kojem se i umirovio 2020. sa samo 32 godine. Za reprezentaciju Francuske između 2007. i 2013. odigrao je 41 utakmica i zabio pet golova.

Linker
27. travanj 2024 07:59