Tammy Abraham

 INSTAGRAM SCREENSHOT
KAKVA NEPAŽNJA

Zvijezda engleske reprezentacije izazvala prometnu nesreću u Rimu sa skupocjenim Porscheom

Srećom, intenzitet sudara nije bio jak pa nitko nije ozlijeđen. Ovo mu nije prvi eksces za volanom.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. siječanj 2022. 16:29

Engleski nogometni reprezentativac, 24-godišnji napadač Rome, Tammy Abraham doživio je prometnu nesreću na putu od svog doma prema trening-centru kluba. S vlastitim se skupocjenim Porsche Cayenneom zaletio u drugo vozilo, ali prema svim dostupnim informacijama iz talijanske prijestolnice, nitko nije ozlijeđen. Talijanska La Gazzetta dello Sport javlja da je u cijelom incidentu bila prisutna i poveća doza sreće. Incident se naime, dogodio vrlo blizu Abrahamovog doma, i to dok se uključivao na auto-cestu. Udario je manji automobil, a njegova vozačica također je prošla bez medicinskih poteškoća.

Abraham je odmah izašao iz svojeg automobila kako bi provjerio stanje vozačice, a budući da je sve skupa prošlo bez gotovo ikakvih posljedica, nakon prijateljskog rukovanja svatko je krenuo dalje svojim putem. Intervencija policije nije bila potrebna.

Nesreća se dogodila u ponedjeljak prije Rominog jutarnjeg treninga u Trigoriji, a Abrahamu ovo nije prvi prijestup za volanom. Prije nekoliko mjeseci, dok je još igrao za Chelsea, morao je platiti tisuću eura kazne zbog većeg prekoračenja brzine u naseljenom mjestu. Tada je bio za upravljačem Lamborghinija, a dobio je i šest kaznenih bodova... Nadalje, u siječnju 2017. godine dok je bio na posudbi u Bristol Cityju uhvaćen je bez vozačke dozvole nakon što je slupao tadašnji automobil blizu trening-kanpa toga kluba.

Najvažnija napadačka uzdanica u sastavu Josea Mourinha trebala bi u vožnji ipak biti malko pažljivija... Koliko god u Rimu voze na suprotnoj strani od Londona.

Linker
03. svibanj 2024 18:01